Deliciul toamnei

de jolygina in Dulceata / Gem, 21 Apr 2012 | 1544 vizualizari

 

pentru ca am foarte multe retete pe care nu am timp sa le postez ,chiar daca nu este sezonul mai un gem care a fost foarte bun ,pentru ca nu mai am decat un borcan din cate am facut

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de gutui
  • 1 kg de mere
  • 300g curmale
  • 150g stafide
  • 100g nuci
  • 1 kg de zahar
  • zema de la o lamaie
  • putina scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciul toamnei:

Radem merele si gutuile ,le adaugam zaharul , stafidele si le lasam o ora la macerat ,


le punem la fiert la foc mic si le lasam sa fiarba pana scade cam la jumate din cantitatea care am pus-o pe foc ,


cand este aproape gata adaugam nucile care au fost tocate si scortisoara si zeama de lamaie apoi le lasam sa mai fiarba 10 min ,


le asezam in borcane si le punem in camara cu bunatati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciul toamnei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

jolygina 1

21.04.2012, 19:12

multumesc fetelor sunte-ti dragute

diaconta 1

21.04.2012, 22:29

cu siguranta a fost delicioasa

jolygina 1

22.04.2012, 10:38

da da foarte buna a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni