Desert American chocolate chip cookies

de Criss in Prajituri, 8 Dec 2019 | 2836 vizualizari

 

  Am facut ieri acesti biscuiti deliciosi, dupa reteta celebrei Anna Olson si au disparut rapid . Reteta e foarte simpla si rapida, contine putine ingrediente, iar rezultatul e unul deliciosi. Biscuiti crocanti la exterior si moi in interior. Ar fi mers mai multa ciocolata, desi am pus toata cutia de 100 g. Alex imi spunea ca arfi trebuit sa apara niste crapaturi pe suprafata biscuitilor. Poate cand voi reusi sa-mi echipez bucataria cu un cuptor nou, voi obtine efectul dorit. Deocamdata cuptorul e pe lista si cred ca va mai sta o perioada pe lista de asteptare...zahar

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina 
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 
  • putina sare 
  • 125 g unt moale 
  • 50 g zahar brun 
  • 60 g zahar alb 
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 ou 
  • 100 g picaturi de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert American chocolate chip cookies:

Untul moale se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga apoi oul, extractul de vanilie si se omogenizeaza, dupa care se adauga ingredientele uscate (faina amestecata cu sarea si bicarbonatul de sodiu). Se amesteca totul cu o spatula iar la final se adauga picaturile de ciocolata neagra. Cu o lingurita se ia din compozitie si cu ajutorul mainilor se formeaza bilute, care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune tava n frigider pentru 30 minute. Anna spunea ca putem apoi congela cateva bilute si le coacem oricand avem pofta de biscuiti proaspeti.  Dupa cele 30 minute, se introduce tava in cuptoru preincalzit si se coc biscuitii pana devin usor rumeni. Ei trebuie sa fie moi la atingere, pentru ca dupa racire se mai intaresc. Sunt deliciosi, fragezi, crocanti la exterior si moi in interior si dulci exact cat trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert American chocolate chip cookies" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire