Desert american pancakes (cea mai buna reteta)

de artyandra in Dulciuri, 4 Apr 2017 | 312 vizualizari

 

Sunt cele mai bune pancakes-uri pe care le-am mâncat și, sincer, am încercat foarte multe rețete. Sunt foarte bune și peste două zile, rămân la fel de pufoase și aromate.

 

INGREDIENTE

  • 180 g făină
  • 2 ouă medii
  • 50 g unt topit
  • 275 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1/2 linguriță cu sare
  • 3 lingurițe praf de copt (16 g)
  • miere
  • ulei de măsline extra virgin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert american pancakes (cea mai buna reteta):

Într-un bol, se vor mixa ouăle împreună cu zahărul, cu un tel. Se va adăuga untul topit, la temperatura camerei. Continuați mixarea. Adăugați extractul de vanilie și laptele, amestecând continuu. Făina, sarea și praful de copt se vor amesteca, apoi, prin ploaie, se vor incorpora in mixul de ouă. Se mixează bine până se obține o masă omogenă.


O tigaie non-aderentă se pune la încălzit, pe aragaz, apoi se unge cu ulei de măsline. După ce uleiul s-a încins, cu un polonic, se va lua o cantitate de aluat și se va introduce ăn tigaie. Se lasă la acea dimensiune pentru a se forma o clătită mai groasă și mai mică. Aluatul se lasă în tigaie, până obține culoarea maro-auriu și până se formează bule de aer pe suprafața exterioară. Se întoarce cu o spatulă și se lasă în tigaie pentru câteva secunde, pentru a se rumeni. Focul de la aragaz trebuie să fie la o pozitie medie, constant.


Se pot servi împreună cu miere, gem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert american pancakes (cea mai buna reteta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

05.04.2017, 13:42

Rocsi 1

05.04.2017, 21:02

Mmmm, ce bune!

noiinbucatarie 1

06.04.2017, 09:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Tort Bradul de Craciun