Desert american pancakes (cea mai buna reteta)

de artyandra in Dulciuri, 4 Apr 2017 | 2003 vizualizari

 

Sunt cele mai bune pancakes-uri pe care le-am mâncat și, sincer, am încercat foarte multe rețete. Sunt foarte bune și peste două zile, rămân la fel de pufoase și aromate.

 

INGREDIENTE

  • 180 g făină
  • 2 ouă medii
  • 50 g unt topit
  • 275 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1/2 linguriță cu sare
  • 3 lingurițe praf de copt (16 g)
  • miere
  • ulei de măsline extra virgin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert american pancakes (cea mai buna reteta):

Într-un bol, se vor mixa ouăle împreună cu zahărul, cu un tel. Se va adăuga untul topit, la temperatura camerei. Continuați mixarea. Adăugați extractul de vanilie și laptele, amestecând continuu. Făina, sarea și praful de copt se vor amesteca, apoi, prin ploaie, se vor incorpora in mixul de ouă. Se mixează bine până se obține o masă omogenă.

O tigaie non-aderentă se pune la încălzit, pe aragaz, apoi se unge cu ulei de măsline. După ce uleiul s-a încins, cu un polonic, se va lua o cantitate de aluat și se va introduce ăn tigaie. Se lasă la acea dimensiune pentru a se forma o clătită mai groasă și mai mică. Aluatul se lasă în tigaie, până obține culoarea maro-auriu și până se formează bule de aer pe suprafața exterioară. Se întoarce cu o spatulă și se lasă în tigaie pentru câteva secunde, pentru a se rumeni. Focul de la aragaz trebuie să fie la o pozitie medie, constant.

Se pot servi împreună cu miere, gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert american pancakes (cea mai buna reteta)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Opera