Desert batoane de ovaz cu mere

de robert_b in Vegan / Raw vegan, 30 Dec 2021 | 4944 vizualizari

 

Cele mai simple şi gustoase batoane pe care le-am pregătit până acum. Sunt tare bune. Am văzut reţeta la Madeline. Eu le consum drept gustări atunci când îmi este poftă de ceva dulce şi sănătos. 

 

INGREDIENTE

  • 250 g fulgi de ovăz
  • 2 mere
  • 150 g miez de nucă
  • 3 linguri ulei extravirgin de măsline
  • 2 linguri cu miere
  • 1 linguriţă cu scorţişoară
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert batoane de ovaz cu mere:

Merele se rad pe răzătoarea mare şi se pun într-un bol. Se adaugă peste merele rase fulgii de ovăz şi miezul de nucă mărunţit. Apoi, se pune uleiul extravirgin de măsline, mierea şi scorţişoara. Se omogenizează bine ingredientele cu o spatulă de silicon. Compoziţia se toarnă într-o tavă, se nivelează, şi cu ajutorul unui cuţit se trasează linii după cum dorim să tăiem apoi batoanele. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru 35 de minute. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Se pot adăuga fructe uscate, precum caise sau prune.

2

Uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de cocos.

3

După coacere, batoanele pot fi decorate cu ciocolată topită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane de ovaz cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de nuci cu cacao