Desert bilute cu nuca si visine

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Noi 2020 | 4807 vizualizari

 

Deobicei aceste deserturi rasar asa cand iti raman diverse ''chestii'' si nu vrei sa le arunci ca nu-s de aruncat, asa ca le imbunatatesti.

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g biscuiti populari
  • cca 100 g gem de prune
  • cca 150 g nuca macinata
  • 100 g ciocolata alba
  • 50 g cacao
  • 1 sticluta esenta rom
  • visine conservate pentru prajituri
  • nuca macinata pentru tavalit bilutele
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute cu nuca si visine:

Am pus in robot biscuitii si i-am macinat, am adaugat gemul, nuca, cacao si esenta de rom si am pornit din nou robotul, 2-3 min, la final am adaugat ciocolata topita, am obtinut un amestec omogen.

Am format bilute, apoi le-am aplatizat si am pus in mijloc cate o visina, apoi am format din nou biluta, apoi am tavalit-o prin nuca macinata. Rapid si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute cu nuca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.11.2020, 20:25

Ce faine sunt! Mereu mi-au placut aceste bilute!

abstract01 1

02.11.2020, 22:22

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:31

Binutele astea sunt fix pe gustul meu! Am rapit trei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de prune si nuca