Desert biscuiti bicolori cu gust de zmeura

de Valclaudia in Dulciuri, 10 Feb 2018 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt gras
  • 150 gr. zahar pudra
  • 1 ou mare de casa
  • 1 lingura smantana
  • 1/4 plic praf de copt
  • 350-400 gr. faina alba
  • cativa stropi gel cu aroma de zmeura sau o sticluta de esenta
  • putin colorant alimentar violet
  • bombonele mov din zahar pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti bicolori cu gust de zmeura:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu praful de copt, zaharul pudra, oul si smantana.

Adaugam apoi faina, framantam un aluat ferm care nu se lipeste de maini.

Impartim aluatul obtinut in doua: jumatate ramane asa, iar in cealalta jumatate punem colorantul si esenta de zmeura.

Acoperim aluatul si il lasam la rece o ora.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Intindem pe masa de lucru cele doua parti de aluat in forma dreptungiulara pe cat posibil, apoi le suprapunem si le rulam strans.

Presaram bombonelele pe masa de lucru, apoi presam usor aluatul peste ele, asa incat sa imbracam pe cat posibil intreaga suprafata exterioara uniform.

Taiem apoi felii din aluatul obtinut si le asezam in tava. Lasam suficient loc sa aiba loc sa creasca.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor pe margine.

Le scoatem din cuptor, apoi din tava si le lasam la racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti bicolori cu gust de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si vanilie