Desert biscuiti cu coaja de lamaie confiata

de Catalina L in Dulciuri, 25 Mai 2018 | 2263 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte simpla de facut :)
Nmic nu este mai bun decat biscuitii de casa !
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/03/biscuiti-cu-coaja-de-lamaie-confiata.html

 

INGREDIENTE

  • 90 g de unt moale
  • 60 g de zahar
  • 60 g de zahar brun
  • 60 g de apa
  • 240 g de faina
  • 90 g de coaja de lamaie confiata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu coaja de lamaie confiata:

Taiati bucatele coaja de lamaie confiata.

Puneti folie alimentara intr-o forma de chec (9 x20 cm) pe toata suprafata.

Puneti, untul, zaharurile si apa intr-o oala pe foc.

Nu trebuie sa fiarba, trebuie numai ca untul sa fie topit si ca zaharurile sa fie bine incorporate.

Luati de pe foc si adaugati toata faina.

Amestecati bine cu o lingura de lemn. Incorporati lamaia confiata.

Puneti aluatul format in forma de chec, acoperiti cu folie si lasati minimum 2 ore la rece (am lasat o noapte).

Incalziti cuptorul la 180°C.

Scoateti din forma, indepartati folia si taiati felii subtiri de 2 mm.

Puneti biscuitii pe hartie de copt sau pe o foaie in silicon si dati la cuptor timp de 15-20 minute..

Lasati-i sa se racceasca pe un gril.

Se pot conserva intr-o cutie metalica.

TIPS-URI

1

pentru 40 biscuiti de 4 x 7cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu coaja de lamaie confiata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu untură