Desert biscuiti cu fulgi de ovaz

de katty in Dulciuri, 4 Iun 2020 | 312 vizualizari

 

Imi plac tare mult biscuitii cu fulgi de ovaz, de fapt fulgii de ovaz sub orice forma.
Astazi am fazut niste biscuiti cu zahar brun aromati cu vanilie si coaja rasa de portocala.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr unt 82%
  • 150 gr zahar brun
  • 30 gr faina
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 170 gr fulgi de ovaz
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu fulgi de ovaz:

Punem untul cu zaharul la foc intr-o craticioara. Amestecam continuu pana obtinem consistenta unei paste groase.


Dam jos de pe foc, incorporam faina, sarea, esenta de vanilie si coaja de portocale. Lasam dsa se racoreasca 10 minute, apoi adaugam oul si fulgii de ovaz. Omogenizam bine compozitia.


Cu ajutorul linguritei punem mici gramajoare din compozitie intr-o tava pe hartie de copt.


Cu dosul linguritei presam si dam forma rotunda biscuitului. Introducam tava la cuptorul preincalzit pentru 8-10 minute pana incep sa se rumeneasca usor pe margine.


Ii lasam sa se racoreasca in tava, apoi ii scoatem.

TIPS-URI

1

compozitia obtinuta va fi destul de subtire, daca vreti puteti sa o tineti 10 minute la frigider pentru a forma mai usor biscuitii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

06.06.2020, 09:53

buni, buni!

Panacris 1

06.06.2020, 17:39

dantes 1

09.06.2020, 10:27

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla cu foi de napolitana