Desert biscuiti cu gem de zmeura

de Catalina L in Dulciuri, 14 Mai 2017 | 330 vizualizari

 

Biscuiti simpli, deliciosi si de mare efect !
Aluatul dulce est delicios, l-am descoperit cand am facut reteta  de biscuiti "Urechile lui Aman" .
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/03/biscuiti-cu-gem-de-zmeura.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 100 g de zahar
  • 125 g de unt taiat bucatele
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1/2 plic de praf de copt
  • gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu gem de zmeura:

Intr-un castron, frecati oul cu zaharul si zaharul vanilat.


Adaugati faina amestecata cu praful de copt si amestecati.


Puneti bucatelele de unt si cu mana, frecati si formati un aluat.


Inveliti bula de aluat in folie alimentara si dati la rece 1 ora.


Scoateti aluatul, si-l l intindeti pe un plan farinat.


Taiati forme cu ajutorul unei forme si faceti o gaura in mijloc la jumatate din biscuiti.


Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt si dati-le la cuptorul incalzit la 180°C, timp de 15-20 de minute.


Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar, biscuitii gauriti.


Ungeti cu gem biscuitii plini si asezati deasupra biscuitii gauriti.


Sunt excelenti!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

GeorgiG 1

15.05.2017, 09:08

Foarte buni!

kytz 1

15.05.2017, 15:11

Mi-e dor să mănânc un biscuite făcut în casă.... ....ai tăi arată ca cei ai mamei care îi pregătește de Crăciun!

elucubratiiculinare 1

16.05.2017, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie