Desert biscuiti cu gem de zmeura

de Catalina L in Dulciuri, 14 Mai 2017 | 838 vizualizari

 

Biscuiti simpli, deliciosi si de mare efect !
Aluatul dulce est delicios, l-am descoperit cand am facut reteta  de biscuiti "Urechile lui Aman" .
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/03/biscuiti-cu-gem-de-zmeura.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 100 g de zahar
  • 125 g de unt taiat bucatele
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1/2 plic de praf de copt
  • gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu gem de zmeura:

Intr-un castron, frecati oul cu zaharul si zaharul vanilat.


Adaugati faina amestecata cu praful de copt si amestecati.


Puneti bucatelele de unt si cu mana, frecati si formati un aluat.


Inveliti bula de aluat in folie alimentara si dati la rece 1 ora.


Scoateti aluatul, si-l l intindeti pe un plan farinat.


Taiati forme cu ajutorul unei forme si faceti o gaura in mijloc la jumatate din biscuiti.


Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt si dati-le la cuptorul incalzit la 180°C, timp de 15-20 de minute.


Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar, biscuitii gauriti.


Ungeti cu gem biscuitii plini si asezati deasupra biscuitii gauriti.


Sunt excelenti!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

GeorgiG 1

15.05.2017, 09:08

Foarte buni!

kytz 1

15.05.2017, 15:11

Mi-e dor să mănânc un biscuite făcut în casă.... ....ai tăi arată ca cei ai mamei care îi pregătește de Crăciun!

elucubratiiculinare 1

16.05.2017, 08:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Briose crosetate