Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

de Catalina L in Dulciuri, 10 Iun 2021 | 1989 vizualizari

 

O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput.
O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/biscuiti-cu-migdale-si-jeleu-de-gutui.html
 
 
https://youtu.be/oIGtVtzUdRc

 

INGREDIENTE

  • 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
  • 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
  • 70 g jeleu de gutui
  • 3 albusuri de ou
  • 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb):

Mixati îndulcitorul in pudra fina.

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare.  Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma.  Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine).  Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați.  Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C.  Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill.  Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore . 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 25 de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu faina fara gluten