Desert biscuiti cu scortisoara

de Rahela Velicu in Dulciuri, 20 Noi 2017 | 1781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 7 linguri de zahar pudra
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita de coaja rasa de portocala
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu scortisoara:

Mai intai mixam untul moale impreuna cu zaharul pudra. Adaugam oul si mai mixam pana cand acesta se incorporeaza bine in aluat.

Adaugam apoi faina, cacaua si scortisoara si framantam un aluat, care va fi foarte sfaramicios. Facem o bila din aluat, o infasuram in folie alimentara si o dam 20 de minute la frigider.

Intindem apoi foi subtiri ( se vor mai umfla la cuptor) si decupam biscuiti. Ii dam la cuptor pentru 12-13 minute, la cuptorul preincalzit la 170 de grade C

TIPS-URI

1

Chiar daca vi se vor parea moi, cand se racesc se intaresc, asa ca ii puteti scoate dupa cele 12-13 min. ca sa ramana fragezi.

2

Ii puteti pudra cu zahar pudra si ii taiati ce model doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata/gem de cirese