Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

de mena29 in Dulciuri, 6 Aug 2014 | 6559 vizualizari

 

Deliciosi!!! Tot la Lena pe site am gasit si reteta aceasta de biscuiti si am fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina alba 
  • 60 g fulgi nuca de cocos
  • 80 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite suc de lamaie pentru stins bicarbonatul
  • 50 g zahar brun
  • 7 linguri apa rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz:

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C.


Amestecam pe rand toate ingredientele.


Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.


Dupa ce am terminat, presam fiecare bila pentru a aplatiza putin biscuitii.


Coacem 15-20 minute pana devin aurii.


Eu am facut portie dubla si nu mi-a parut rau.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui faina alba cu faina integrala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

08.02.2015, 00:54

Cat de deliciosi arata Menuco scumpa!

mena29 1

08.02.2015, 21:03

Ruxy,chiar acum am papat un biscuite, tare mult imi plac!

Geanina87 1

10.03.2016, 15:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Bilute tip Raffaello