Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

de Rahela Velicu in Prajituri, 16 Noi 2019 | 644 vizualizari

 

„Langues de chat” sunt biscuiti crocanti si deliciosi facuti dupa o reteta frantuzeasca. Din aceasta compozitie ies aproximativ 100 de biscuiti, iar timpul de coacere este foarte mic, aproximativ 10-12 minute

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri de ou ( aproximativ 140 de grame)
  • 250 g margarina Unirea
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat:


Mixam untul moale cu zaharul pudra timp de 2-3 minute.


Adaugam albusurile de ou si mai mixam inca 2-3 minute.


Adaugam faina si esenta si amestecam cu o spatula.


Cu un pos subtire sau cu o punga cu varful taiat facem bastonase subtiri de aprox.5-7 cm direct in tava tapetata cu hartie de copt. La coacere, bastonasele se latesc.


Coacem biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-12 minute. Imediat ii scoatem cu o spatula. Sunt moi cat sunt calzi, dar devin crocanti cand se racesc.

 

TIPS-URI

1

Se pastreaza in cutii metalice ermetic inchise.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

madi_marin 1

17.11.2019, 16:34

Foarte faina reteta!

Rahela Velicu 1

17.11.2019, 17:45

Rahela Velicu 1

17.11.2019, 17:45

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

ieri la 20:01

Fursecuri glazurate, asortate

de Ancutsa 6

ieri la 14:56

Salau cu gremolata si orez

ieri la 10:21

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa