Desert bomboane raw

de Zamfira in Dulciuri, 12 Apr 2018 | 4386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale
  • 200 g stafide (galbene, maro, roșii)
  • 100 g fulgi nucă de cocos
  • 100 g nuci măcinate (caju, alune de pădure sau migdale)
  • 2 lingurițe cacao
  • 1 lingură unt de arahide
  • 6 linguri fulgi de ovăz(măcinate sau mărunțite)
  • caise confiate
  • vișine, cireșe amare
  • esență de vanilie, rom
  • apă plată (aproximativ 300 ml, depinde de consistența pastei de curmale cu stafide)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane raw:

Punem in blender curmalele și stafidele, mixăm 2-3 minute până când obținem o pastă lipicioasă. Această compoziție reprezintă baza pentru bomboane. Adăugăm apă plată puțin câte puțin pentru a subția compoziția, consistența trebuie să fie destul de moale pentru a permite și celorlalte ingrediente să se încorporeze.

Împărțim compoziția în trei părți egale și adăugăm din ingredientele de mai sus (după preferință, 1. nuci de cocos, cacao, ovăz , 2. nuci, ovăz, unt de arahide, 3. nuci, ovăz, cacao, ștevie, 4. nuci, ovăz și diferite esențe). În mijlocul bomboanelor punem câte o caisă sau cireașă amară.

Formăm bile de mărimea unei nuci și le dăm prin fulgi de cocos, nuci măcinate sau cacao. Menționez că, bomboanele cu aromă de cacao, necesită o lingură de fulgi ștevie sau o linguriță de miere.

Și gata … lăsăm bomboanele raw la rece pentru o oră sau două.

Succes și să aveți poftă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane raw" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Panetone a la Michelle