Desert briose cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 30 Iun 2017 | 353 vizualizari

 

Am facut aceste minunate briose dupa reteta Cameliei si au iesit atat de bune.
Multumesc Camy ! 

 

INGREDIENTE

  • 210 g faina alba 000
  • 150 g zahar
  • jumatate de plic de praf de copt
  • 40 g cacao
  • un praf de sare
  • 50 g ciocolata
  • 250 ml lapte
  • 60 g unt topit
  • esenta de lamaie
  • dulceata de capsuni
  • 200 ml frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata:

Nu mi-au iesit atat de frumoase briosele ca ale Cameliei, dar important e ca au disparut repede de pe farfurie.


Se amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, praful de copt, zaharul.


Untul topit se amesteca cu ingredientele uscate, se adauga esenta de lamaie, eu asa am avut, laptele si se omogenizeaza. Am adaugat si bucati de ciocolata.


Se coc la 180 la grade C, eu le am tinut cam 25 minute, am facut testul scobitorii, am oprit aragazul si le-am lasat la racit.


Cand sunt reci, se scobesc si se adauga in fiecare briosa, gem de capsuni sau oricare alt gem.


Am mixat 200 ml frisca, am adaugat un strop de colorant rosu si le-am ornat.


Se decoreaza dupa preferinte.

 

TIPS-URI

1

esenta de lamaie se poate inlocui cu esenta de vanilie

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.07.2017, 21:18

Mmm, ce briose delicioase ai pregatit!

noiinbucatarie 1

02.07.2017, 13:15

Aletta 1

03.07.2017, 09:43

multumescccc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere de albine