Desert briose cu ciocolata si capsuni

de Oana in Prajituri, 15 Mai 2018 | 1061 vizualizari

 

O combinatie minunata! Mai ales ca a inceput sezonul capsunilor!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr capsuni
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brun
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita vanilie
  • Pentru crema:
  • 3 linguri dulceata de capsuni
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahar pudra
  • 1 lingurita vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata si capsuni:

Pune ciocolata rupta bucati intr-o craticioara impreuna cu untul moale taiat cubulete. Topeste-le la bain-marie pana obtii o crema omogena.

Mixeaza ouale intregi cu zaharul cu ajutorul unui robot pana isi tripleaza volumul. Pune apoi ciocolata topita si racita si mixeaza in continuare la viteza mica pana se incorporeaza. Amesteca praful de copt cu faina si pune-le in compozitie, mixand in continuare la viteza mica.

Imparte compozitia in formele de briose si umple-le pe fiecare cam trei sferturi. Taie capsunile cubulete si pune in fiecare briosa 1-2 lingurite.

Pune tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 15 minute.

Lasa-le apoi sa se raceasca de tot.




Intre timp prepara crema: mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adauga apoi crema de branza si vanilia.


La final, pune 2-3 linguri de dulceata de capsuni blendata. Pune crema la rece inainte sa ornezi briosele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

16.05.2018, 08:02

Foarte bune si frumoase!

dantes 1

16.05.2018, 13:20

Delicioase!

xana 1

16.05.2018, 19:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea