Desert briose cu portocala

de MotanLaOale in Prajituri, 7 Ian 2019 | 1153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g albusuri de ou
  • 300 g zahar
  • 320 g faina
  • 80 ml ulei de masline
  • 2 portocale
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf cu sare
  • dulceata de portocale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu portocala:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.


Se adauga uleiul, zeama si coaja rasa de portocala si se omogenizeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula de sus in jos.


Se pun hartii de briose intr-o forma de briose si se toarna compozitie in fiecare forma cam 3/4 din inaltime.


Se pune deasupra in fiecare briose cate o bucatica de dulceata de portocala.


Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 30-35 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se scot din forma si se lasa la racit.


Se pudreaza cu zahar daca doriti.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

13.02.2019, 12:39

Sidy 1

02.04.2019, 06:23

Minunate...

MotanLaOale 1

02.04.2019, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca, ciocolata, rahat