Desert briose cu praline in interior

de gabrielasfechis in Prajituri, 16 Mar 2017 | 638 vizualizari

 

Initial aveam alta idee de a face briosele, dar in momentul in care m-am apucat de ele, m-am gandit sa incerc sa vad daca au succes.
Reteta pt compozitie o am de cativa ani, cred ca de aici de pe site. Nu mai stiu exact :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 125 gr unt topit
  • esenta de vanilie
  • 300-330 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 22 bucati praline
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu praline in interior:

Batem ouale intregi cu zaharul, apoi adaugam laptele si untul topit si amestecam bine. Punem si esenta de vanilie. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie, amestecand cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza.


In forme de briose, puteti pune si hartie ca sa nu aveti de spalat mult la ele, apoi adaugati 1/3 compozitie, 1 pralina si inca 2/3 compozitie, cat sa le acopere. Se da la cuptorul preincalzit, timp de 50 minute, la foc mediu sau pana se coc.


Le puteti face si un topping, eu nu mai aveam chef ca eram obosita :D


Pofta buna la cafea :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu praline in interior" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

17.03.2017, 08:35

dantes 1

17.03.2017, 08:52

Bune!

Corinuta 1

14.04.2017, 23:08

Faina idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkranz