Desert briose cu praline in interior

de gabrielasfechis in Prajituri, 16 Mar 2017 | 1629 vizualizari

 

Initial aveam alta idee de a face briosele, dar in momentul in care m-am apucat de ele, m-am gandit sa incerc sa vad daca au succes.
Reteta pt compozitie o am de cativa ani, cred ca de aici de pe site. Nu mai stiu exact :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 125 gr unt topit
  • esenta de vanilie
  • 300-330 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 22 bucati praline
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu praline in interior:

Batem ouale intregi cu zaharul, apoi adaugam laptele si untul topit si amestecam bine. Punem si esenta de vanilie. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie, amestecand cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza.

In forme de briose, puteti pune si hartie ca sa nu aveti de spalat mult la ele, apoi adaugati 1/3 compozitie, 1 pralina si inca 2/3 compozitie, cat sa le acopere. Se da la cuptorul preincalzit, timp de 50 minute, la foc mediu sau pana se coc. 

Le puteti face si un topping, eu nu mai aveam chef ca eram obosita :D

Pofta buna la cafea :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu praline in interior" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem si vanilie