Desert briose cu praline in interior

de gabrielasfechis in Prajituri, 16 Mar 2017 | 462 vizualizari

 

Initial aveam alta idee de a face briosele, dar in momentul in care m-am apucat de ele, m-am gandit sa incerc sa vad daca au succes.
Reteta pt compozitie o am de cativa ani, cred ca de aici de pe site. Nu mai stiu exact :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 125 gr unt topit
  • esenta de vanilie
  • 300-330 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 22 bucati praline
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu praline in interior:

Batem ouale intregi cu zaharul, apoi adaugam laptele si untul topit si amestecam bine. Punem si esenta de vanilie. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie, amestecand cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza.


In forme de briose, puteti pune si hartie ca sa nu aveti de spalat mult la ele, apoi adaugati 1/3 compozitie, 1 pralina si inca 2/3 compozitie, cat sa le acopere. Se da la cuptorul preincalzit, timp de 50 minute, la foc mediu sau pana se coc.


Le puteti face si un topping, eu nu mai aveam chef ca eram obosita :D


Pofta buna la cafea :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu praline in interior" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

17.03.2017, 08:35

dantes 1

17.03.2017, 08:52

Bune!

Corinuta 1

14.04.2017, 23:08

Faina idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fina