Desert briose cu vanilie

de dantes in Dulciuri, 22 Apr 2017 | 520 vizualizari

 

Delicii de paste

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 sare
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 60 g unt la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 75 g smantana
  • 60 mlulei
  • 150 ml lapte
  • Pentru crema
  • 200 g mascarpone
  • 200 g branza dulce de vaci
  • 20 ml suc de sfecla rosie
  • 100 g zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu vanilie:

Intr-un vas, amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati zaharul si esenta de vanilie si amestecati.


Adaugati untul si amestecati bine, veti avea un aluat sfaramicios, deoarece este o cantitate mica de unt.


Puneti ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi adaugati smantana si uleiul. Amestecati totul, pana ingredientele se combina foarte bine. Se poate folosi mixerul.


Adaugati incet laptele si amestecati continuu. Veti avea un aluat mai lichid, nu va faceti griji, asa trebuie sa fie.


Se preincalzeste cuptorul, la 180 de grade; pregatiti tava pentru briose, punand in fiecare forma, o hartie de copt si le umpleti pana la jumatate, cu aluat.


Coaceti 15 minute si testati cu scobitoarea daca s-au copt. Daca nu sunt gata, lasati-le 2 minute si testati din nou. Vor ramane albe, nu devin maro la coacere, de acea trebuie testate, sa nu le lasati prea mult. Dupa ce s-au copt, se scot din tava si se lasa la racit.


Pentru crema, amestecam cu mixerul branza de vaci, mascarpone si zaharul, apoi adaugam suc de la o sfecla rosie, data pe razatoare, pentru a obtine o culoare placuta.


Ornam cu crema briosele si deasupra, putem adauga bucati de fructe sau bomboane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

23.04.2017, 19:30

Ce frumusele!

Catalina L 1

23.04.2017, 20:15

foarte reusite

Rocsi 1

23.04.2017, 20:16

Cat de faine sunt! Bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema caramel si cocos