Desert briose cu zmeura si ganache de ciocolata alba

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 3 Mar 2018 | 1195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose:
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 50 g unt moale
  • 50 g iaurt
  • 65 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilinat de la Dr.Oetker (8 g)
  • 100 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt de la Dr.Oetker (3 g)
  • 100 g zmeura congelata
  • Pentru decor:
  • 100 g ciocolata alba
  • 250 ml frisca lichida indulcita (tinuta in frigider)
  • "Margarete napolitana decor" de la Dr.Oetker
  • ornamente pentru prajituri de la Dr.Oetker ''Bobite dulci"
  • ornamente pentru prajituri de la Dr.Oetker "Dragoste in tonuri de roz"
  • ornamente pentru prajituri de la Dr.Oetker "Flori de zahar"
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu zmeura si ganache de ciocolata alba:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se unge o tava de briose cu unt si se tapeteaza cu hartiute.


Intr-un castron se pun oul, praful de sare, untul, iaurtul, zaharul si zaharul vanilinat si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza.


Zmeura se clateste cu apa calda si se scurge, apoi se incorporeaza in aluat.


Se umplu hartiutele cu aluat si se introduce tava la cuptor pana cand briosele se rumenesc frumos. Se lasa sa se raceasca.


Ciocolata se rupe in bucatele si se pune la foc intr-un craticior impreuna cu 100 ml frisca. Se mesteca totul pana cand ciocolata se topeste. Se toarna amestecul intr-un castron si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se mixeaza, adaugand restul de frisca.


Briosele se decoreaza dupa plac cu ganache-ul de ciocolata alba si se orneaza cu margaretele de napolitana si ornamentele pentru prajituri de la Dr.Oetker.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu zmeura si ganache de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

04.03.2018, 17:52

Ce frumusele sunt!

oanapl 1

04.03.2018, 23:10

Ce frumoase sunt!

Ancutsa 1

01.06.2019, 19:20

Frumoase si vesele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulouri de paste cu pui
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort șah

la 04:46

Ciuperci in stil asiatic

de Ksenya 4

ieri la 17:30

Muschi de vita impletit la cuptor

de Lau 9

ieri la 13:37

Chiftelute pufoase cu carne de porc si legume

ieri la 10:05

Peste umplut cu spanac

de Lau 9

ieri la 09:05

RETETA RECOMANDATA
Krem a la krem