Inghetata cremoasa de nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Aug 2016 | 1328 vizualizari

 

Cea mai delicioasa inghetata de ciocolata...pe cuvant de bucataras! 

 

INGREDIENTE

  • 750 ml frisca lichida naturala neindulcita
  • 500 gr mascarpone
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 2 borcane mici de nutella( 1 borcan are 400 gr.)
  • vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de nutella:

Se prepara extrem de simplu.


Frisca se mixeaza intr-un bol.


Peste frisca se adauga mascarpone si vanilia si se mai mixeaza putin.


Se adauga nutella, mai intai primul borcan, se mixeaza, se adauga laptele condensat , apoi se adauga al doilea borcan de nutella.


Se imparte in doua caserole si se congeleaza rapid.


In aceasta faza in care vedeti inghetata nu este perfect legata insa am niste pofticiosi care n-au mai asteptat sa inghete perfect.


Va sugerez sa o lasati minim sase ore sau cel mai bine peste noapte.


Garantez ca va veti topi de dragul ei! :)))))) la noi e a nu stiu cata tura vara asta :))))si se cere non stop!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Meea 1

23.08.2016, 23:38

delicioasa ❤❤

RuxyRux 1

24.08.2016, 00:07

Multumesc!

mirela0911 1

03.09.2016, 19:58

Yummi, yummi, yummi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti diamante