Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Batem ouale si adaugam bananele zdrobite, uleiul (eu am folosit ulei de cocos dar e bun si ulei de floarea soarelui), laptele, apa si vanilia;
Separat amestecam ingredientele uscate: zaharul, cacaua, faina, praful de copt si bicarbonatul; le incorporam apoi la ingredientele umede si amestecam usor;
Pregatim o tava dreptunghiulara cu hartie de copt; turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 45 minute.
Servim alaturi de inghetata sau cu glazura de ciocolata deasupra. Eu am preferat asa simpla. E o prajitura ciocolatoasa si parfumata...Noi o adoram.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult