Desert budinca de cozonac

de Bucataras in Dulciuri, 30 Dec 2019 | 4919 vizualizari

 

Azi vin cu o sugestie pentru un desert rapid si surprinzator de bun, o budinca de cozonac. Intotdeauna mai ramane dupa Sarbatori un cozonac, sau macar cateva felii cu care chiar nu te mai poti lupta, dar e si pacat sa il arunci. Asa ca, solutia salvatoare e budinca de cozonac. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g cozonac
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 1 lingura de smantana
  • stafide
  • rahat
  • nuci
  • merisoare
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de cozonac:

Taie cozonacul in cuburi. 

Topeste 50 g unt, unge vasul in care faci budinca, pune si bucatile de cozonac in vas si toarna restul de unt peste cozonac. 

Adauga bucati de rahat, stafide, merisoare si nuci. 

Amesteca ouale cu laptele si smantana si toarna peste compozitie, incorporand bine. 

Pune vasul la cuptor pentru 40-45 minute, pana se rumeneste usor budinca. 

Lasa la racit budinca si pudreaza inainte de a o servi. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de cozonac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.01.2020, 20:41

Este o idee foarte buna, pentru ca sa nu aruncam cozonacul!

dantes 1

04.01.2020, 10:29

Buna!

Panacris 1

24.04.2020, 08:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine