Desert budinca de macaroane cu branza si nuca

de Lau in Dulciuri, 24 Aug 2021 | 649 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 400 g macaroane
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 g nuca tocata(eu am avut macinata)
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • 750 g branza de vaci
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • stafide,fistic,merisoare
  • 30 g unt
  • 2 linguri pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de macaroane cu branza si nuca:

Fierbem pastele conform timpului de pe pachet(eu am fiert 8 min in apa cu sare din momentrul cand incepe sa clocoteasca)

Intre timp stafiedele le punem la hidratat in laptele caldut amestecat cu esenta de rom dupa gust.

Batem ouale cu zaharul pana ce au devenit cremoase si si-au dublat volumul.

Branza mea a fost mai uscata si am folosit smantana,daca a voastra e cremoasa nu folositi.

Adaugam smantana peste oua,nuca,coaja de lamaie si esenta de vanilie,amestecam pana ce se omogenizeaza dupa care adaugam branza de vaci.

La final adaugam stafidele sau ce alte fructe folosim.

Intre timp au fiert pastele si le scurgem de apa,adaugam amestecul de branza,amestecam usor pana ce se omogenizeaza.

Turnam tava cu unt si tapetam cu pesmet si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos cca 30 min la 180 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de macaroane cu branza si nuca" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu orez si nuca pe aluat de branza