Desert chec cu fructe confiate si rahat (4x4)

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 5 Noi 2019 | 1407 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Teo's Kitchen si mi-a placut foarte mult cum arata, numai ca eu am facut un chec in loc de prajitura.
Ingredientele principale (ouale, zaharul, untul si faina) trebuie sa fie la acelasi gramaj, in functie de cat cantaresc ouale, de aici si denumirea de 4x4.
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua (215 g)
  • 215 g zahar
  • 215 g unt topit
  • 1 praf de sare
  • 215 g faina
  • 1 plic de praf de copt (10 g)
  • esenta de vanilie
  • 165 g rahat
  • 50 g fructe confiate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu fructe confiate si rahat (4x4):

Ouale se mixeaza cu zaharul. Se adauga untul topit, sarea, faina, praful de copt si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se incorporeaza rahatul taiat bucatele si fructele confiate (se pot pastra si pentru a pune pe deasupra, dar se vor scufunda in aluat). Se toarna compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si se introduce tava la cuptor pana cand checul trece de testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu fructe confiate si rahat (4x4)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

10.11.2019, 09:24

Delicios!

gaby_gabytza 1

09.12.2019, 18:37

Minunat

Anett 1

19.03.2022, 18:30

Ce imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri