Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Intr-un bol mixam galbenusurile cu sare pana ce se omogenizeaza, adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva zaharul.
Adaugam in fir subtire uleiul si laptele, praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie, faina treptat amestecand pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, oprim 2-3 linguri care amestecam cu cacao si 1 lingura lapte.
Turnam deasupra si cu furculita amestecam putin, adaugam nuca tocata deasupra si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam apoi checul la racit si il feliem.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult