Desert cheesecake cu capsuni

de alilianaa in Torturi, 10 Iun 2017 | 289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 220 g biscuiti
  • 120 g unt ( 85% grasime)
  • 2 linguri apa
  • Crema:
  • 500 g branza Pilos
  • 4-5 linguri miere ( sau mai multe, in functie de cat se vrea a fi dulce)
  • bomboane de cicolata cu capsuni
  • 15 capsuni
  • 100 ml smantana de frisca
  • 10 g gelatina
  • 30 ml apa
  • jeleul de capsuni:
  • 200 g capsuni
  • 10 g gelatina
  • miere
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Blatul: Biscuitii se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Se pun intr-un bol, peste care se toarna untul topit. Se amesteca bine, se pun doua linguri apa si se omogenizeaza. Un disc detasabil de tort se asaza pe un platou. Se asaza biscutii si se netezesc bine. Compozitia se da la rece.


Crema: branza se amesteca cu mierea, se adauga frisca batuta spuma si gelatina hidratata si topita. Se pun capsuni tocate si bomboane de ciocolata cu capsuni taiate cuburi, peste blatul de biscuiti si apoi crema de branza. Se pune la rece pentru cca. o ora, timp in care este pregatit jeleul de capsuni. Capsunile se zdrobesc cu blenderul, se pun pe foc. Dupa ce a dat in clocot, compozitia se strecoara, se lasa la racorit. Se adauga mierea si gelatina dizolvata.


Acest jeleu se asaza peste crema de branza. Se pune la rece pentru cateva ore. De preferinta, este bine sa stea la rece, in frigider, peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

13.06.2017, 11:34

Ce bine arata!

noiinbucatarie 1

13.06.2017, 15:07

Minunat!

alilianaa 1

17.06.2017, 13:02

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"