Desert cheesecake cu capsuni

de alilianaa in Torturi, 10 Iun 2017 | 941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 220 g biscuiti
  • 120 g unt ( 85% grasime)
  • 2 linguri apa
  • Crema:
  • 500 g branza Pilos
  • 4-5 linguri miere ( sau mai multe, in functie de cat se vrea a fi dulce)
  • bomboane de cicolata cu capsuni
  • 15 capsuni
  • 100 ml smantana de frisca
  • 10 g gelatina
  • 30 ml apa
  • jeleul de capsuni:
  • 200 g capsuni
  • 10 g gelatina
  • miere
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Blatul: Biscuitii se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. Se pun intr-un bol, peste care se toarna untul topit. Se amesteca bine, se pun doua linguri apa si se omogenizeaza. Un disc detasabil de tort se asaza pe un platou. Se asaza biscutii si se netezesc bine. Compozitia se da la rece.


Crema: branza se amesteca cu mierea, se adauga frisca batuta spuma si gelatina hidratata si topita. Se pun capsuni tocate si bomboane de ciocolata cu capsuni taiate cuburi, peste blatul de biscuiti si apoi crema de branza. Se pune la rece pentru cca. o ora, timp in care este pregatit jeleul de capsuni. Capsunile se zdrobesc cu blenderul, se pun pe foc. Dupa ce a dat in clocot, compozitia se strecoara, se lasa la racorit. Se adauga mierea si gelatina dizolvata.


Acest jeleu se asaza peste crema de branza. Se pune la rece pentru cateva ore. De preferinta, este bine sa stea la rece, in frigider, peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

13.06.2017, 11:34

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:07

Minunat!

alilianaa 1

17.06.2017, 13:02

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole cu leuștean

de RODIMUR 5

ieri la 19:34

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

pe 17.11 la 20:22

Carne de vita cu sos picant la cioroiul crock-pot

pe 17.11 la 20:06

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

pe 17.11 la 13:54

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort Cuib de Paște