Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)

de artyandra in Torturi, 4 Apr 2017 | 550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiți simpli
  • 500 g brânză de vaci
  • 50 g alune de pădure
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 esență de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 1 lingură praf de scorțișoară
  • 1 lingură de lapte
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 50 g unt de masă nesărat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere):

Biscuiții se macină bine, apoi se adaugă untul nesărat, la temperatura camerei. Se amestecă bine, iar mixul obținut se așază ca bază, într-o tavă rotundă cu margi detașabile. Se nivelează, apoi se dă la frigider pentru 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de baza cremoasă.


Pentru crema de brânză, vom pune brânza de vaci într-un bol, iar, cu un mixer vertical, o vom amesteca bine. Pe rând, se vor adăuga: zahărul, esența de vanilie, praful de scorțișoară, lingura de lapte (la temperatura camerei) și fulgii de cocos. După cele 30 minute, se va scoate tava din frigider și se va adăuga crema de brânză. Se va nivela frumos, apoi se va da la frigider pentru încă 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de glazura de ciocolată.


Pe bain-marie. se va topi ciocolata. După ce aceasta este topită bine, se vor adăuga alunele de pădure tăiate bucățele mici și se vor încorpora bine. Se va scoate tava din frigider, apoi vom pune deasupra cremei de brânză, glazura. Se va introduce din nou în frigider, pentru minim 2 h.





Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

06.04.2017, 14:27

mihaelar63 1

06.04.2017, 17:42

-Marius- 1

11.04.2017, 08:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort de iarna cu ciocolata si cocos