Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)

de artyandra in Torturi, 4 Apr 2017 | 1282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiți simpli
  • 500 g brânză de vaci
  • 50 g alune de pădure
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 esență de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 1 lingură praf de scorțișoară
  • 1 lingură de lapte
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 50 g unt de masă nesărat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere):

Biscuiții se macină bine, apoi se adaugă untul nesărat, la temperatura camerei. Se amestecă bine, iar mixul obținut se așază ca bază, într-o tavă rotundă cu margi detașabile. Se nivelează, apoi se dă la frigider pentru 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de baza cremoasă.

Pentru crema de brânză, vom pune brânza de vaci într-un bol, iar, cu un mixer vertical, o vom amesteca bine. Pe rând, se vor adăuga: zahărul, esența de vanilie, praful de scorțișoară, lingura de lapte (la temperatura camerei) și fulgii de cocos. După cele 30 minute, se va scoate tava din frigider și se va adăuga crema de brânză. Se va nivela frumos, apoi se va da la frigider pentru încă 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de glazura de ciocolată.

Pe bain-marie. se va topi ciocolata. După ce aceasta este topită bine, se vor adăuga alunele de pădure tăiate bucățele mici și se vor încorpora bine. Se va scoate tava din frigider, apoi vom pune deasupra cremei de brânză, glazura. Se va introduce din nou în frigider, pentru minim 2 h.

 

 

 

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

06.04.2017, 14:27

mihaelar63 1

06.04.2017, 17:42

-Marius- 1

11.04.2017, 08:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"