Desert cheesecake cu zmeura

de dantes in Dulciuri, 18 Ian 2018 | 2207 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Rocsi si ii multumesc

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250 g biscuiti
  • 125 g unt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 50 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 500 g zmeura proaspata sau congelata
  • 50 g zahar
  • 20 g amidon
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu zmeura:

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit.

Intr-o forma de tort cu inel detasabil punem biscuitii, apasam bine si ii nivelam sa obtinem o baza uniforma si o dam la frigider.

 Branza de vaci o amestecam cu mascarpone, zaharul pudra si o amestecam bine cu un mixer. Topiti ciocolata alba pe baie de aburi si o adaugati peste branza. Batem frisca si o incorporam in compozitia cu branza impreuna cu zaharul vanilinat.

Scoatem forma de tort cu biscuiti de la frigider, punem deasupra crema si o lasam in frigider 3-4 ore.

Zmeura o zdrobim, o amestecam cu zahar si o punem pe foc, cand incepe sa clocoteasca, dam focul mai mic, dizolvam amidonul in 3-4 linguri de apa si il turnam peste zmeura. Cand s-a ingrosat, o strecuram prin sita si o lasam un pic sa se raceasca. Scoatem cheesecakul de la frigider si turnam sosul de zmeura deasupra si il lasam la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

19.01.2018, 07:51

Multumesc pentru aprecieri!

elucubratiiculinare 1

19.01.2018, 09:27

imi place la nebunie

mihaelar63 1

30.01.2018, 00:31

Dantes , ete inadmisibil sa poftesc la miezul noptii asemenea deliciu )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri mari si moi cu portocala