Desert ciocolata de casa cu sirop de cirese

de Constelatialeu in Dulciuri, 7 Iun 2018 | 3506 vizualizari

 

''Picnicul Bucatarasilor''........pentru ca am facut dulceata de cirese si au fost foarte zemoase mi-a ramas destul de mult sirop si atunci mi-a venit ideea sa fac ciocolata de casa cu sirop de cirese si dulceata de cirese.

 

INGREDIENTE

  • Foi de napolitane ( pachet mare 5 foi)
  • 400 ml sirop de cirese de la dulceata de cirese
  • 1 kg lapte praf
  • 300 g margarina rama
  • 120 g cacao
  • 1 borcan de 400 g cu dulceata de cirese
  • 300 g alune prajite si sarate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ciocolata de casa cu sirop de cirese:

Mai intai luam un castron incapator in care punem laptele praf, alunele si dulceata si amestecam. Intr-o craticioara cu fundul dublu se pune siropul de cirese si cacao, se omogenizeaza si se pune pe foc la fiert, sa dea in 2-3 clocote,,amestecam continuu. Tragem de pe foc cratita si adugam margarina taiata cubulete, amestecam pana se topeste bine margarina, apoi adaugam amestecul peste laptele praf. Omogenizam totul . Eu am luat o tava si am pus folie alimentara, am asezat prima foaie de napolitana ( am mai taiat un pic din foaie sa intre perfect in tava) am intins un strat de ciocolata, am asezat a doua foaie de napolitana si am presat usurel, apoi am intins alt strat de ciocolata si am pus deasupra foaie de napolitana, am infasurat bine in folie alimentara, trecand si sub tava sa stea strans, am asezat niste greutati peste tava si am pus tava in frigider sa se intareasca.Pentru ca mi-a mai ramas ciocolata am impartit in doua inca o foaie de napolitana si am pus restul de ciocolata intre cele doua foi, am impaturit in folie alimentara si am dat la frigider. Dupa ce s-a intarit am portionat in bucatele mai mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ciocolata de casa cu sirop de cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema