Desert cornuri pariziene, cu umplutura de mere

de RODIMUR in Dulciuri, 7 Iun 2019 | 2679 vizualizari

COMENTARII (25)

Rocsi 1

07.06.2019, 20:44

Ador aceste cornuri! Sunt asa pufoase, delicioase si imi place enorm ca au umplutura de mere!

RODIMUR 1

07.06.2019, 21:05

Mă bucur mult că-ți plac, Rocsi... Și soțului meu îi plac foarte mult. Mulțumesc frumos, pentru apreciere!

Ancutsa 1

07.06.2019, 22:12

Foarte bune!

RODIMUR 1

07.06.2019, 22:23

Așa este, Ancutsa...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Andra_Constantinescu 1

08.06.2019, 00:21

Foarte bune, mai ales cu mere!

RODIMUR 1

08.06.2019, 00:43

Mulțumesc frumos, Andra!

Valclaudia 1

08.06.2019, 06:36

ar fi bun unul langa cafeaua mea calda.....

madi_marin 1

08.06.2019, 08:08

Sunt foarte bune!

dantes 1

08.06.2019, 09:14

Foarte bune!

vasimur 1

08.06.2019, 09:27

RODIMUR 1

08.06.2019, 09:32

Te servesc cu drag, Claudia! Mulțumesc pentru apreciere!

RODIMUR 1

08.06.2019, 09:32

Mulțumesc frumos, Madi!

RODIMUR 1

08.06.2019, 09:32

Mulțumesc frumos, Dantes!

Catalina L 1

08.06.2019, 17:03

frumoase sunt, de ce se numesc 'pariziene' seamana cu croissantii? :S

mirela0911 1

08.06.2019, 17:32

Foarte bune!

RODIMUR 1

08.06.2019, 17:39

Cătălina, le-am numit ”Cornuri pariziene” pentru că, așa cum am explicat în introducere, sunt o combinație între cornurile pufoase cu mere și ”parizienele”. N-am cercetat dacă există vreo legătură cu croissantele, dar dacă dai o căutare, doar pe acest site vei găsi cel puțin 10-12 rețete de ”pariziene”. Poate știu ceilalți bucătărași să explice denumirea... Mulțumesc pentru atenție.

RODIMUR 1

08.06.2019, 17:39

Mulțumesc frumos, Mirela, pentru apreciere!

gaby_duceag 1

08.06.2019, 22:42

Cat de frumos arata si cat de frumos lucrate sunt!

RODIMUR 1

08.06.2019, 23:06

Îți mulțumesc mult, Gaby, pentru cuvintele frumoase!

Gherca Daniela 1

09.06.2019, 21:31

cele mai bune!

RODIMUR 1

09.06.2019, 22:07

Mulțumesc frumos, Daniela!

Ksenya 1

10.06.2019, 09:37

Ce frumoase sunt!

RODIMUR 1

10.06.2019, 10:06

Mă bucur mult că-ți plac, Ksenya și-ți mulțumesc pentru apreciere...!

lucy2002 1

11.06.2019, 07:43

Ce frumoase sunt!

RODIMUR 1

11.06.2019, 08:25

Mă bucur că-ți plac, Lucy! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Halva din gris(irmik helvasi)