Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pentru umplutura:
Untul la temperatura camerei se taie cuburi, se pune in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si mixam bine.
Se adauga galbenusuriile si smantana treptat.
Intr-un bol punem 500 gr faina, amestecam cu plicul de drojdie si cu o lingura punem treptat in vasul in care mixam compozitia, adaugam si laptele tot treptat.
Faina se pune cat cuprinde, sa nu fie moale aluatul.
Se mixeaza bine si se lasa circa 1:30 h la crescut la loc cald.
Aluatul se imparte in 4 bucati egale, se intind foile, se ung cu crema de ciocolata si se presara cocos.
Se impletesc 2 suluri de aluatul umplut.
Se pun in tavi tapetate cu hartie de copt, se dau la cuptor pentru circa 30 - 40 minute, la 180 grade C, in functie de cuptorul fiecaruia.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola