Desert cu banane si ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Mai 2017 | 1389 vizualizari

 

Un desert delicios, foarte usor de pregatit pe care l-am facut special pentru provocarea  Mistery Box 

 

INGREDIENTE

  • 150 ml frisca lichida
  • 2 iaurturi cu visine
  • 2 banane
  • 3 linguri finetti
  • piscoturi
  • 80 g zahar
  • 150 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu banane si ciocolata:


Caramelizam zaharul. Adaugam laptele si lasam pe foc pana cand se topeste tot zaharul. Mixam frisca lichida, adaugam si iaurturile si mai mixam 1 minut.


Tapetam o forma de chec sau o forma rotunda, cu folie alimentara. Trecem piscoturile cate 1-2 secunde prin laptele caldut si imbracam peretii tavii. Punem pana la jumatatea piscoturilor frisca, adaugam un strat de felii de banana, punem finetti si iarasi frisca.


Dam la rece pentru cel putin 1h. Putem orna cu frisca, daca ne mai ramane.


 

TIPS-URI

1

Laptele cu zaharul caramelizat sa fie caldut, ca se inmoaie mai bine piscoturile.

2

Puteti sa-l faceti in forma rotunda si iese un tort minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

19.05.2017, 14:42

kytz 1

20.05.2017, 06:56

Rahela Velicu 1

20.05.2017, 12:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide