Desert cu biscuiti

de gaby_gabytza in Dulciuri, 12 Apr 2013 | 1019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 piscoturi
  • 1 pachet biscuiti
  • crema 1
  • 200 ml frisca
  • 2 linguri dulceata capsuni
  • crema 2
  • 200 ml smantana
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema branza
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri frisca
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu biscuiti:

crema 1-Mixam frisca pana devine pufoasa dupa care adaugam dulceata si mai amestceam 1 minut impreuna


crema 2-Amestecam smantana cu zaharul si mixam pana devine ca o frisca consistenta iar la sfarsit adaugam plicul de zahar vanilat.


crema branza-amestecam zaharul cu branza dupa adaugam frisca si le amestecam pana devine o crema spumoasa.


Piscoturile le rupem in bucati


Aranjam in pahare:punem un rand de piscoturi in pahare -3 linguri din frisca-3 biscuiti-3 linguri crema de branza-bucati de piscoturi.La final adaugam cateva linguri crema de frisca cu dulceata .


Eu am decorat deasupra cu cativa biscuiti si cu patratele de ciocolata.


Dupa ce am terminat de aranjat in pahare le dam la frigider peste noapte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 20:29

ms rocs mai fct sa rosesc

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 21:17

ms ruxy esti o scumpa

Sim0na 1

15.04.2013, 13:30

delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti, varianta vegana