Desert cu napolitane

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Apr 2013 | 821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • napolitane

crema lamaie

  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura amidon
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml apa

crema branza

  • 100 ml frisca
  • 200 g branza
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 esenta portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu napolitane:

Crema lamaie-mixam zaharul cu oul pana se topeste zaharul.Adaugam amidonul amestecat cu zeama de o lamaie.Punem intr-un ibric compozitia la foc mic.Amestecam continuu pana se ingroasa.Lasam sa se raceasca.


Crema branza-Mixam frisca cu zaharul pana devine pufoasa apoi adaugam branza si esenta si le mixam pana se incorporeaza branza.


Eu am avut napolitane patratele la punga


Asezam in pahare:3 patratele napolitate-crema lamaie-napolitane-crema branza-napolitane-crema lamaie


Le-am decorat cu napolitane si cateva patratele de ciocolata.Dam la frigider peste noapte


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

JamilaCuisine 1

14.04.2013, 20:19

Super! Un desert usor si bun!

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 21:14

ms jamila

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune