Desert cu prune uscate

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Mar 2015 | 1242 vizualizari

 

Un deliciu! Poate nu pare dar sa stiti ca este un dulce foarte rafinat....si a fost bataie pe el! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati prune uscate fara samburi
  • 5 lingurite pudra de fulgi de ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita unt de cocos
  • vanilie
  • pudra de fugi de ovaz si de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu prune uscate:

Incepem cu prunele uscate, le verificam sa nu aiba totusi din neatentie samburi, apoi le punem in blender.


Fulgii de ovaz i-am rasnit in masina de cafea si am obtinut pudra, apoi am adaugat 5 lingurite in blender, am pus mierea si vanilia. Am mixat pana s-a omogenizat usor si am adaugat untul de cocos si din nou am mixat pana la omogenizarea completa.


Daca doriti in acest punct puteti adauga ce va mai place, banane, esenta de rom, pudra de roscove, fulgi de cocos, scortisoara etc...se poate proba desertul si in alte variante.


Am facut pudra nucile si cateva lingurite fulgi de ovaz cu putina vanilie si am format bilute pe care le-am tavalit prin ea.


Lasate la rece se intaresc usor...oricum sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:43

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:49

Si foarte sanatos nu doar rafinat

RuxyRux 1

14.04.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cirese