Desert cu prune uscate

de RuxyRux in Dulciuri, 24 Mar 2015 | 3571 vizualizari

 

Un deliciu! Poate nu pare dar sa stiti ca este un dulce foarte rafinat....si a fost bataie pe el! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati prune uscate fara samburi
  • 5 lingurite pudra de fulgi de ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita unt de cocos
  • vanilie
  • pudra de fugi de ovaz si de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu prune uscate:

Incepem cu prunele uscate, le verificam sa nu aiba totusi din neatentie samburi, apoi le punem in blender.

Fulgii de ovaz i-am rasnit in masina de cafea si am obtinut pudra, apoi am adaugat 5 lingurite in blender,  am pus mierea si vanilia. Am mixat pana s-a omogenizat usor si am adaugat untul de cocos si din nou am mixat pana la omogenizarea completa.

Daca doriti in acest punct puteti adauga ce va mai place, banane, esenta de rom, pudra de roscove, fulgi de cocos, scortisoara etc...se poate proba desertul si in alte variante.

Am facut pudra nucile si cateva lingurite fulgi de ovaz  cu putina vanilie si am format bilute pe care le-am tavalit prin ea.

Lasate la rece se intaresc usor...oricum sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:43

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:49

Si foarte sanatos nu doar rafinat

RuxyRux 1

14.04.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din faina de migdale