Banuti norocosi pentru Mos

de alinutza1983 in Dulciuri, 24 Dec 2010 | 1445 vizualizari

 

Inainte sa vina Mosul i-am mai pregatit ceva bun...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina
  • 240 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 100 gr fructe confiate ( eu am folosit doar stafide )
  • 1 lamaie mare
  • 2 linguri rom
  • 50 gr ciocolata ( am pus ciocolata alba)
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti norocosi pentru Mos:

1. Margarina se freaca bine cu zaharul , cu ouale si galbenusul; se adauga apoi fructele confiate, zeama de la lamaie si coaja rasa a acesteia, romul si cubuletele de ciocolata. La final, se incorporeaza faina, amestecata cu praful de copt.



2. Tava de copt se tapeteaza cu faina ( sau cu hartie de copt ) si, cu o lingurita sau un pos , se pune compozitia ca pentru fursecuri.



3. Se da tava la cuptorul preincalzit cca un sfert de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti norocosi pentru Mos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mena29 1

25.12.2010, 13:54

LUK 1

25.12.2010, 17:02

sigur i-au placut!5

alinutza1983 1

25.12.2010, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Choux a la Creme