Desert cu zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 4 Iul 2012 | 1665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 iaurt simplu mic
  • 350 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 500 g zmeura
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare pana devin cremoase. Se adauga treptat si alternativ uleiul, laptele si iaurtul, mixand continuu. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana la omogenizare.


Se toarna aluatul intr-o forma rotunda unsa si tapetata cu faina. Peste aluat se aseaza pe mijloc zmeura spalata usor si lasata sa se scurga. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt. cca 40-45 minute (se face testul cu scobitoarea).


Se lasa la racit, se pudreaza cu zaharul praf vanilat, se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

05.07.2012, 14:24

Un deliciu

MIUTA 1

05.07.2012, 18:23

Foarte bun

mirela0911 1

05.07.2012, 22:27

Va multumesc fetele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert cu sampanie si zmeura