Desert cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 4480 vizualizari

 

Rapid si bun,zic eu,cine vrea sa ma contrazica n-are decat,tot aia este....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj Bella
  • 1 galbenus de ou+ o lingura de lapte
  • 30 g zahar brun
  • 200 smantana pentru frisca
  • 3-4 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 g zmeura
  • bucatele de ciocolata cu crema de zmeura
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura:

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, apoi impartim foaia in 30 de patratele. Frecam galbenusul de ou cu lingura de lapte si apoi ungem fiecare patrat in parte, apoi presaram zahar brun. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam patratele in tava la distanta de 2 cm. Bagam tava la cuptorul preincalzit la foc moderat, cca 25 minute (depinde de fiecare cuptor in parte). Cand s-au rumenit se scot din cuptor si se lasa la racit.

Cand s-au racit se orneaza cu frisca obtinuta din smantana batuta bine si indulcita cu zaharul vanilat, frisca in care adaugam zmeura. Pe fiecare patratel cu frisca se aseaza o bucatica mica de ciocolata si se toana sos de ciocolata.

Se lasa la rece pana se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de piscoturi cu crema de vanilie