Desert cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 1733 vizualizari

 

Rapid si bun,zic eu,cine vrea sa ma contrazica n-are decat,tot aia este....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj Bella
  • 1 galbenus de ou+ o lingura de lapte
  • 30 g zahar brun
  • 200 smantana pentru frisca
  • 3-4 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 g zmeura
  • bucatele de ciocolata cu crema de zmeura
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura:

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, apoi impartim foaia in 30 de patratele. Frecam galbenusul de ou cu lingura de lapte si apoi ungem fiecare patrat in parte, apoi presaram zahar brun. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam patratele in tava la distanta de 2 cm. Bagam tava la cuptorul preincalzit la foc moderat, cca 25 minute (depinde de fiecare cuptor in parte). Cand s-au rumenit se scot din cuptor si se lasa la racit.


Cand s-au racit se orneaza cu frisca obtinuta din smantana batuta bine si indulcita cu zaharul vanilat, frisca in care adaugam zmeura. Pe fiecare patratel cu frisca se aseaza o bucatica mica de ciocolata si se toana sos de ciocolata.


Se lasa la rece pana se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

26.08.2014, 19:36

Buuuun si aromat!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:34

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 09:07

ce idee buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de piscoturi cu crema de vanilie