Desert cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 4492 vizualizari

 

Rapid si bun,zic eu,cine vrea sa ma contrazica n-are decat,tot aia este....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj Bella
  • 1 galbenus de ou+ o lingura de lapte
  • 30 g zahar brun
  • 200 smantana pentru frisca
  • 3-4 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 g zmeura
  • bucatele de ciocolata cu crema de zmeura
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura:

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, apoi impartim foaia in 30 de patratele. Frecam galbenusul de ou cu lingura de lapte si apoi ungem fiecare patrat in parte, apoi presaram zahar brun. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam patratele in tava la distanta de 2 cm. Bagam tava la cuptorul preincalzit la foc moderat, cca 25 minute (depinde de fiecare cuptor in parte). Cand s-au rumenit se scot din cuptor si se lasa la racit.

Cand s-au racit se orneaza cu frisca obtinuta din smantana batuta bine si indulcita cu zaharul vanilat, frisca in care adaugam zmeura. Pe fiecare patratel cu frisca se aseaza o bucatica mica de ciocolata si se toana sos de ciocolata.

Se lasa la rece pana se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid la pahar