Desert cu zmeura si crema de mascarpone

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 19 Iul 2015 | 2898 vizualizari

 

Ceva bun, fara folosirea aragazului.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 150 g zahar pudra;
  • esenta vanilie;
  • un praf de sare;
  • 250 g mascarpone;
  • 250 g zmeura;
  • 10 piscoturi.
  • Pentru decor:
  • 50 g zmeura.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu zmeura si crema de mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile se bat cu zaharul pudra. Se adauga mascarponele treptat si se incorporeaza.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza usor in crema de galbenusuri, alaturi de esenta de vanilie. Se adauga zmeura si se amesteca. Se lasa la frigider minim 30 de minute, apoi se pune in castronele si se serveste cu piscoturi. Se decoreaza cu zmeura.

TIPS-URI

1

Cand se incorporeaza albusurile nu se foloseste mixerul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu zmeura si crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

20.07.2015, 14:00

Andra_Constantinescu 1

20.07.2015, 17:44

Multumesc tuturor!

Bya Ralu 1

21.07.2015, 18:46

ce bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu portocale