Desert cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG in Prajituri, 26 Apr 2017 | 2356 vizualizari

 

 
Delicii de Paste.
Un desert rapid, de efect si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca maruntita
  • 800-900 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 100 g napolitane cu cacao
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 3-4 linguri cacao
  • rulouri cu crema de vanilie
  • 200 g ciocolata alba
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g nuca de cocos
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie:

Topim ciocolata cu lapte si pe cea neagra cu cele 200 g unt si 300 ml lapte. Lasam sa se racoreasca.


Amestecam biscuitii si nuca maruntite, cacaua si zaharul pudra intr-un vas incapator. Nu punem toti biscuitii de la inceput. Adaugam ciocolata topita cu untul si laptele si amestecam. Adaugam si napolitanele maruntite si biscuiti, daca mai este nevoie.Trebuie sa obtinem un aluat destul de dens, dar foarte maleabil.


Intr-o tava cu hartie de copt, presaram biscuiti macinati, apoi intindem un strat subtire din compozitia de biscuiti, apoi asezam rulourile cu crema de vanilie si la final, un nou strat de biscuiti. Stratul 2 de biscuiti, se aseaza putin cate putin, avand grija sa nu deplasam rulourile. La final, distribuim biscuiti macinati si presam usor prajitura.


Pentru crema, topim ciocolata alba cu 100 ml lapte si 50 g unt, apoi adaugam nuca de cocos. Distribuim crema peste prajitura si peste crema, razuim putina ciocolata.


Prajitura se intaraste, daca sta cateva ore la rece si se taie cuburi.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

27.04.2017, 17:31

Arata tare bine!

GeorgiG 1

27.04.2017, 17:40

Multumesc frumos !

Rocsi 1

27.04.2017, 20:23

Un desert asa de grozav!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuci si dulceata