Desert donuts cu nutella la aparat

de Tabita _ in Dulciuri, 3 Feb 2019 | 1702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 60 g zahar
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura ulei
  • esenta vanilie/rom
  • putin ulei pentru uns aparatul
  • nutella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert donuts cu nutella la aparat:

Mai intai se lasa nutella la temperatura camerei sau se incalzeste cateva secunde in cuptorul cu microunde.

Se bat ouale spuma pana isi dubleaza volumul.
Se pune laptele in fir subtire, apoi uleiul si se amesteca in continuare.
Se pot adauga esentele.

Separat se amesteca ingredientele uscate.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cu zaharul.
Se adauga treptat peste ingredientele umede.

Cu ajutorul unei pensule se ung cu ulei formele aparatului si se incinge aparatul.
Apoi se adauga cate o lingurite din compozitia de aluat si se pune in fiecare forma.

Se inchide aparatul.
Se lasa aproximativ 3-4 minute cat sa se rumeneasca frumos.

Operatiunea se repeta pana cand se termina aluatul.

Se pot unge cu nutella imediat ce se scot din aparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert donuts cu nutella la aparat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de nuca si crema de vanilie cu mascarpone