Inghetata italiana semifreddo

de tarasmariana in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de capsuni
  • 250g de frisca 33%
  • 100g de zahar
  • 10g de gelatina
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata italiana semifreddo:

Se pun capsunile intr-un bol si adaugam 50g de zahar si se blendeaza. Separam ouale de galbenusuri, albusurile le batem cu mixerul pana se ingroasa, se adauga 50g de zahar cate putin si mai mixam pana devine ca o bezea. Adaugam gelatina in crema de capsuni si frisca batuta si amestecam. Se adauga albusurile treptat si se amesteca bine. Invelim 2 cutii cu folie de ciolofan si turnam crema de inghetata si le acoperim tot cu ciolofan. Se introduce in congelator pentru 4 ore, dupa aceea se rastoarna intr-o farfurie si se decoreaza cu capsuni.


POFTA BUNA !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata italiana semifreddo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

tanyapatap 1

20.06.2014, 21:40

Foarte buna!!

Krystyan Trendy 1

21.06.2014, 21:44

delicioasa inghetata!

tarasmariana 1

23.06.2014, 07:08

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo cu mascarpone si ciocolata - 1 an alaturi de bucatarasi!