Desert fursecuri cu avocado

de anca_rm in Dulciuri, 4 Oct 2017 | 2089 vizualizari

 

Dupa cum stiti Bucataras.ro a lansat in aceasta luna un concurs tare fain cu ingredient secret.
Ingredientul meu secret  este avocado.
Asa ca pentru ca a inceput scoala si ne trebuie cate ceva de pus in ghiozdanel am zis sa facem fursecuri cu avocado si ciocolata. Hai sa va arat ce a iesit. 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr pulpa avocado
  • 3 linguri zahar de cocos/tos/brun/brut/indulcitor
  • 3 lingurite cacao
  • 50 gr unt de arahide nesarat
  • 100 gr faina de castane/migdale
  • 1 ou
  • 75 gr ciocolata
  • Extra :
  • fulgi de migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu avocado:

Este o reteta foarte simpla, ai nevoie de un robotel si de un ajutor mic J.

 In vasul robotului, am pus pulpa de avocado, zaharul, untul de arahide, ciocolata rupta bucati, cacao, oul si faina .

Pornim robotul si lasam sa se omogenizeze totul bine.

Pe o tava asezam hartie de copt si cu lingura punem fursecurile, le aranjam putin cu ajutorul lingurei. Se pot pune cu o cupa mica de inghetata, dar nu se pot modela cu mana, deoarece aluatul este unul moale.

Mi-au iesit 22 bucati.

Deasupra fiecaruia am pus cativa fulgi de migdale.

Am pornit cuptorul si l-am lasat sa se incalzeasca la 180 grade C. Am pus tava in cuptor si am copt fursecurile pentru 20 minute.

Fursecurile le-am lasat la racit si apoi le-am pus in frigider ca sa se raceasca. Sunt bune si la temperatura camerei, dar sunt mult mai bune reci.  

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Merisor 1

04.10.2017, 20:31

Interesantă combinația!

dantes 1

06.10.2017, 13:17

Interesant!

oanapl 1

12.10.2017, 20:06

Cred că sunt delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ulei de cocos, mere si gem, de post