Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

de Lau in Dulciuri, 16 Ian 2018 | 3101 vizualizari

 

M-am inspirat de la Jamila

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g unt de arahide
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g picaturi de ciocolata
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • zeama de lamaie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata:

Mixam untul la temperatura camerei cu untul de arahide cu zaharul pana devine cremos.

Adaugam oul, esenta de vanilie, mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam bicarbonatul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, mixam la viteza mica pana ce incorporam faina.

Adaugam picaturile de ciocolata, amestecam cu o paleta sau pana pana ce se incorporeaza.

Acoperim cu folie si dam la rece 20 min.

Formam bilute pe care le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt.

Eu le-am aplatizat cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune cu scortisoara