Desert fursecuri fragede

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 45453 vizualizari

 

Sunt fragede, se topesc in gura! Incredibil de bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 180 g ulei de palmier (unt sau margarina)
  • 70 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • ciocolata amaruie topita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri fragede:

Untul se amesteca cu zaharul, se adauga oul si treptat faina, zaharul vanilat, sarea si se omogenizeaza compozitia. Cu compozitia rezultata se umple presa pentru fursecuri, se pune forma dorita si se spriteaza biscuitii direct pe tava de copt, neunsa. Este foarte important sa NU ungeti tava cu ulei. Se baga fursecurile la cuptor, pentru 12-15 minute, la temperatura de 175 grade. Dupa ce se racesc, fursecurile se decoreaza cu ciocolata topita.

 

TIPS-URI

1

 Daca nu aveti presa de biscuiti, puteti intinde aluatul cu facaletul si taia biscuitii cu diferite forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

iqphantom 1

02.02.2013, 13:15

foarte aspectoase, promit ca le incerc, buna ideea cu uleiul de palmier. ma gandesc ca se pot spritza si cu cornet si varf de ornat cu stea mare. nu-i asa ?

Bya Ralu 1

02.02.2013, 19:54

super

melisamanciu 1

04.12.2013, 22:44

Am icercat sa le fac si eu cu pistolul dar nu miau iesit cand le puneam pe foaia de copt nu ramaneau forma ramanea ca si cum am imprastiat aluat peste tot poate am facut aluatul prea muale cat de tare trebuie sa fie ca sa iese formele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Bueno