Desert fursecuri fragede cu mere

de lucy2002 in Dulciuri, 18 Noi 2019 | 933 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, ies niste fursecuri aromate  si fragede de se topesc in gura.  M-am inspirat de la AdyGio Kitchen si ii multumesc pentru reteta.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • 2 lingurita de esenta de vanilie
  • 2-3 mere potrivite taiate cubulete
  • 1\2 lingurita de scortisoara
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri fragede cu mere:

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine crema. Adaugam praful de sare si incorporam pe raind cate un ou mixand in continuare. Adaugam uleiul si esenta de vanilie mai mixam 30 secunde. Faina se amesteca cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie si amestecam pana o incorporam toata. Compozitia este gata.


Merele spalate si taiate cubulete le prasaram cu scortisoara si le adaugam in compozitie si amestecam totul.


Cu ajutorul lingurei de inghetata portionam aluatul si formam fursecurile, asezandu-le in tava cu hartie de copt.


Tava o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-25 minute sau pana se rumenesc deasupra. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar vanilat.


TIPS-URI

1

daca doriti puteti sa curatati merele de coaja, eu am avut mere din livada noastra si nu au fost stropite

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lucy2002 1

21.11.2019, 16:51

Te servesc cu drag!

Lau 1

24.12.2019, 21:36

lucy2002 1

24.12.2019, 22:06

Multumesc Lau!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura de legume la punga, cu sos de usturoi

de RODIMUR 7

ieri la 18:52

Peltea din piersici rosii si gutui

ieri la 16:52

Tartă frangipane cu pere

de Ancutsa 6

ieri la 15:52

Tartă cu nuci, alune, prune și struguri

de Ancutsa 6

ieri la 15:50

Rulouri cu foietaj de casă și cremă de lămâie

de Ancutsa 6

ieri la 15:31

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema caramel si cocos