Desert fursecuri (la presa) dichisite in hainute de sarbatoare

de Valclaudia in Dulciuri, 17 Apr 2017 | 462 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina alba
  • 300 gr unt gras (80% grasime) sau untura de porc
  • 200 gr zahar tos
  • 2 oua mari de casa
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie dupa gust
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 50 ml lapte
  • bombonele colorate
  • sclipici alimentar
  • cristale de zahar colorat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri (la presa) dichisite in hainute de sarbatoare:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.


Preincalzim cuptorul la 175 grade C.


Punem untul intr-un vas incapator, adaugam praful de sare, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, ouale, praful de copt, amestecam.


Incorporam apoi faina si obtinem un aluat usor faramicios pe care il vom impacheta in folie alimentara si il vom tine 1 ora, la rece.


Umplem recipientul presei de biscuiti cu aluat rece, formam fursecurile direct in tava neunsa si necaptusita cu hartie de copt, apoi le coacem la temperatura de 175 grade C, pana devin usor aurii.


Le scoatem din tava si le lasam la racit complet.


Topim ciocolata intr-o craticioara in 50 ml lapte, cu ajutorul unei pensule, pictam fursecurile dupa pricepere si inspiratie si le decoram in hainute de sarbatoare, folosindu-ne de bombonele diferit colorate, de cristale de zahar colorat si sclipici alimentar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri (la presa) dichisite in hainute de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

18.04.2017, 16:57

Super!

merisor 1

19.04.2017, 07:36

Ce veselie la tine pe platou!

Rocsi 1

19.04.2017, 19:23

Ce vesele sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Amandina