Desert gogosi cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2021 | 2541 vizualizari

 

"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250-300 ml lapte
  • 1 cana faina alba
  • 1 cana faina integrala
  • 4 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • nutella
  • ulei
  • 2 linguri untura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu ciocolata:

Intr-un bol batem ouale cu zaharul, adaugam laptele, coaja de portocala rasa, esenta de vanilie, sarea. Amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,trebuie sa rezulte un aluat ca o smantana.

Intr-un ceaun,cratita adaugam 500 ml ulei si untura,lasam sa se incalzeasca.

Trecem lingura prin ulei si turnam in ulei,prajim pe ambele parti,scoatem pe un servetel de bucatarie.

Cat sunt calde le umplem cu nutella(care am incalzito la cuptorul cu microunde si am adaugat intr-un pos.

Le putem pudra cu zahar pudra sau glazura cu ciocolata.

Dupa o portie am avut nevoie sa lucrez o saptamana in gradina:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi fragede cu nuci și crema de lamaie